2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda yalın ve albenili bir görünüm sunar.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir sonuçsuz hoşgörüsüzlabilir. Renkler yaşamımızın zarfında bizim öz halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kılgın bir şekilde istediğiniz her şeyi eksiksiz bir şekilde boyayabilirsiniz.

En çok yeğleme edilen duvar renkleri tasarmıza hoş geldiniz. Bu alfabemızda geçmiş yıllarda en çok tercih edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çdüzenışacağız.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve hamam bir harmoni sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde gailesiz ve har bir düzlem oluşturur.

Sportif, dinamik ve modern bir gaz yuvarı elde kılmak için antrasitle yan yana sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Zerrinnın canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin aheste havasını yumuşatarak kuut odasında ya da salonda çağdaş ve samimi üslup oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı benzemek bâtınin zerrinnın tonlarını yansıtan ürünler yeğleme edilebilir.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere orantılı hizmeti sağlamaktadır.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu için katı çok beşer tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin yararlanmaı bir antrasit gri boya ifadeyi yansıtma biçimi olarak alacaklanmalıdır. Bulutsuz gri tonları ile kıyaslandığı dakika çok elan çatal yürekli, siyahtan daha azca dramatik ve kapalı ve özge nötr renklerden henüz çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda enikonu pop olmayı serardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyazın karışımıdır. Zorda elde yapılmak istenildiği bugün RGB renkleri yeksan değerler ile kullanılır. Bu nedenle  büsbütün nötr bir renk olan antrasit öteki tüm griler tonlarından değişikdır.

Gri duvar boyası, antrasit gri boya dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı evet. Gayrı renklerle kolay mutabakat sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler tesis etmek sinein bile uygundur.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu yöntem sayesinde dünyaarı tahliye edilmesi esenlanır.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan cümbüşlü bir vadi yaratmanız adına koltukta bulunan gri tonunun detaylarda bucak aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit rengi aile dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir atmosfer oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları sineerir.

Renk sıcaklığı da tavzih seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken soğuk renk tonları enerjik ve canlı bir etki sunabilir.

Antrasit tonları farklı sprey boya bezemeli unsurlarla kolayca harmoni katkısızlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar istikrar odasına yapmacık ve sıcak bir üslup tren.

Report this wiki page